Sunset Overdrive'ın Season Pass İçerikleri Açıklandı

09.09.2014 19:53 Samet Konuksal


    Bir oyuna çıkacak olan DLC'leri ekstralarıyla beraber daha uygun yoldan satın almanıza yarayan Season Pass sistemi, Sunset Overdrive için duyuruldu. Xbox One'a özel çıkacak olan Sunset Overdrive'ın Season Pass içerikleri böylelikle açıklanmış oldu.
 
    19.99 dolarlık fiyattan çıkacak olan Season Pass, oyuna çıkacak iki adet senaryo DLC'sini bulunduruyor. Bu DLC'lerde oyuna silah ve kostüm gibi yeniliklerin haricinde yeni mekanlar, bölüm sonu canavarları ve hikayeler ekleniyor.
 
    Senaryo içeriklerinin haricinde Season Pass'ta, Sunset Overdrive'ın The Weapons Pack isimli DLC'si de bulunuyor. Bu eklenti oyuna dört yeni silahı ekliyor. Tüm bunların haricinde Season Pass üyelerine özel olarak altı yeni kostüm, iki yeni Amp ve iki yeni tuzak seçeneklerinin oyunculara sunulacağı belirtiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sunset Overdrive Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler