Super Bombermen R Online'ın ikinci Sezonu Başladı

09.09.2021 17:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami Digital Entertainment, B.V. yaptığı açıklamayla PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, PC ve Google Stadia üzerinden oynanabilen çok oyunculu aksiyon oyunu SUPER BOMBERMAN R ONLINE’ın ikinci sezonunun başladığını duyurdu.
 
Birinci sezonun yıldızı Old Snake Bomber'ın ardından bu sezon karşımıza yepyeni bir karakter olan Soma Cruz Bomber çıkıyor!
 
Castlevania: Aria of Sorrow ve Castlevania: Dawn of Sorrow'un kahramanı olarak bilinen Soma Cruz, diğer oyuncuların özel yeteneklerini kısa süreliğine kaybetmelerine yol açan yarasalar atma yeteneğine sahip. 2. sezon yeni karakterin yanı sıra etkinlik savaşlarına (event battles) da ev sahipliği yapacak.

Kısaca hatırlatmak gerekirse, oyunun her sezonu üç ay sürüyor ve her sezon oyuna yeni bir Bomber kahramanın yanı sıra çeşitli yeni eşyalar ekleniyor. Sezon içerikleri (Bomber, eşyalar vs.), yalnızca o sezon boyunca elde edilebilmekte. Soma Cruz'a erişim, oyun içi mağazada 500 Bomber Coin ile elde satın alınabilecek. Kostümler ve oyuncu simgeleri gibi diğer kozmetik ürünlerse Gold Pass erişimiyle sunulacak.
 
SUPER BOMBERMAN R ONLINE Hakkında:

Daha önce Stadia üzerinde yayınlanan, SUPER BOMBERMAN R ONLINE,KONAMI’nin popüler oyunu Super Bomberman R’yi temel alarak 8 Bomber Kardeşi ve diğer karakterleri 64 kişilik çevrimiçi bir battle royale’de karşı karşıya getiriyor.

Bomberman, oyunu partilerin favorisi haline getiren klasikleşmiş oynanışına (savaş meydanlarında ilerle, gizli power-up’ları bul ve rakiplerini bunlarla alt et) sahip olsa da SUPER BOMBERMAN R ONLINE’ın asıl öne çıkan farkı “Battle 64” modu. Kendisini 16 farklı başlangıç haritasından birinde bulan 64 oyuncu, sayıları giderek azalan haritalar içinde kıran kırana ve eğlenceli bir mücadele vererek savaş alanının en iyi bombacısı olmak için yarışıyorlar.

SUPER BOMBERMAN R ONLINE 100’den fazla kişiselleştirilebilir oyun içeriğine sahip; bunlar arasında sayısız kostüm, aksesuar ve ilk kez gelen bir özellik olan bomba kaplaması bulunuyor. Bomba kaplaması sadece bombanın kendisini değil patlayış şeklini de etkiliyor.
 
Oyuncular dilerlerse Premium Paketi satın alarak Gradius, Silent Hill ve Castlevania gibi KONAMI’nin klasikleşmiş oyunlarından 14 ekstra karakteri elde edebilir, yepyeni görünüş ve özelliklere sahip olabilirler!

Premium Paket, ücretsiz “Battle 64” modunun yanı sıra oyunculara kendi oyun odalarını kurabilme şansı veriyor. Oyun kurucular bu odalarda, “Battle 64” modu, 16 kişilik “Standart” mod ya da Grand Prix modu arasından dilediklerini seçip oyunun kurallarını belirleyebiliyor. Grand Prix, oyuncuları maksimum üçer kişilik takımlara ayırıyor ve takımlar iki round boyunca en yüksek puanı toplamak için yarışıyorlar.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Bomberman R Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler