Super Mario 3DS'ten 11 Dk'lık Oynanış Videosu

19.07.2011 11:43 Ersin Kılıç


     Çıkışı itibari ile bir türlü beklenen atağı gerçekleştiremeyen ve iyi satış rakamlarına rağmen Nintendo'nun en kötü başlangıç yapan el konsolu olan Nintendo 3DS'in bu durgunluğunun sebebi tabi ki oyun kıtlığı. Çıkışı ile birlikte birkaç hit oyuna sahip olan ve geçtiğimiz günlerde The Legend of Zelda: Ocarina of Time ile kendini toparlayan 3DS için Eylül ayına kadar kısır bir dönem olacak.
 
     Hâl böyle olunca 3DS sahipleri de konsola gelecek olan hit oyunları beklemeye devam ediyor. İşte bu oyunların başında da tabi ki Mario oyunları geliyor. Ünlü muslukçumuzun 3DS macerası Super Mario 3DS için tam 11 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu yayınlandı.
 
     Nintendo Domination tarafından yayınlanan bu videoda oyunun Wii'ye çıkan Super Mario Galaxy serisi ile benzer bir oynanış sunduğunu görüyoruz. Videoda asıl öne çıkan noktalar ise Mario'nun power-up, yani yeni kostümü oluyor. Oyunda Tanuki (Rakun) kostümü olacağı daha önce açıklanmıştı. Videoda ise bu power-up'ın oynanış görüntülerine de yer verilmiş. Bu power-up Super Mario Bros 3'te de karşımıza çıkmıştı. İlgili videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario 3D Land Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler