Super Mario 3D Land'te "Assist Blocks" Özelliği

Mario yine bütün sevimliliği ile karşımıza çıkacak
23.09.2011 21:06 Alkan Adakaner


    Nintendo 3DS'te 1. parti oyunların olmamasından yakınan oyuncuların en çok beklediği yapımlardan birisi de Super Mario 3D Land diyebiliriz. 18 Kasım'da Avrupa'da raflardaki yerini alacak bu oyunun bazı yeni özellikleri de ortaya çıkmaya başladı.
 
      Andriasang'in haberine göre oyunda eşyalarınızı takas edebileceğiniz ve bazı farklı şeyler yapabileceğiniz SpotPass özelliği bulunacak. Bunun yanı sıra bölümleri geçemediğiniz yerlerde yardımınıza özel eşyalar vererek koşan "Assist Blocks" da Super Mario 3D Land'teki yerini alacak. Bu özellik New Super Mario Bros. Wii'yi oynayanlara tanıdık gelecektir.
 
     Oldukça başarılı bir oyun olacakmış gibi görünen Super Mario 3D Land grafikleri ile de 3DS'in en başarılı yapımları arasında girmeye aday.
 
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario 3D Land Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler