Super Mario 3D Land'ten Bumerang Videosu

Bumerang kullanmak çok zevkli görünüyor
22.10.2011 11:24 Alkan Adakaner

 
      18 Kasım'da Nintendo 3DS için piyasaya çıkacak olan Super Mario 3D Land'i çok büyük bir merakla bekleyen milyonlarca oyuncu olduğuna eminiz. Nintendo yine harika bir oyunla karşımıza çıkacak gibi görünüyor.
 
      Oyun piyasaya çıkmadan önce de yeni özelliklerle ilgili videolar yayınlanmaya devam ediyor. Bu defa Mario'nun bumerang özelliği üzerinde durulmuş. Bumerangını düşmanları yok etmek ve altınları toplamak için kullanan Mario yine çok şirin görünüyor.
 
     Mario'nun aynı zamanda Rakun kostümü de giyebileceğini hatırlatalım. Bu gibi özellikler hiç kuşkusuz Super Mario 3D Land'i daha eğlenceli hale getirecektir. Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario 3D Land Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 1 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler