Super Meat Boy Epic Games Store'da Ücretsiz

28.12.2018 19:30 Gazali Çetinkaya

 
Oldukça zor bir platform oyunu olan Super Meat Boy Epic Games'in oyun mağazasında ücretsiz oldu.

İlgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunu ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla oyunu bilgisayarına indirebilir. Super Meat Boy 10 Ocak tarihine kadar ücretsiz dağıtılacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Bandage Girl, şeytani Dr. Fetus tarafından kaçırılır – yani sıra dışı kahramanların kendilerini gösterme vakti geldi. Sadece Meat Boy isimli küçük, cildi olmayan, küp biçimli biri ölümden beter kadere sahip kız arkadaşını kurtarabilir.
 
Smokin giyen tehlikeli Dr. Fetus'u 300'den fazla bölüm boyunca takip ederek kıyma makinesi boyunca yeteneklerinizi gösterin. Bu unutulmaz retro tarzı macerada kıyma olmamak için ezici ve aldatıcı tuzaklar ve epik şef dövüşleri ile iyi kontrole ve anlık zamanlama yapmaya ihtiyacınız olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Meat Boy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Meat Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Platform Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler