Super Monday Night Combat Betası Güncellendi

Serinin önceki oyunu olan MNC, Team Fortress benzeri oynanışı ve grafikleriyle büyük ilgi toplamıştı.
30.01.2012 09:55 Beril Sergün

 
     MNC'ın yeni oyunu Super Monday Night Combat Betasına yeni güncellemeler yapıldı. Birçok ufak hatanın giderildiği güncelleme sayesinde iki büyük özelliği kavuşuldu.
 
     Beta'ya ulaşan en büyük değişiklik şüphesiz heyecanla beklenen Downtown Spunky Arena haritası oldu. Şu an için tamamen görselleştirme aşamasında olan harita, tıpkı Bullet Gorge haritasına yaptıkları gibi zaman içerisinde güncellenecek. Downtown Spunky Arena, önceki oyunun Spunky Cola Arena adlı haritasından esinlenerek yaratılmış ve bu kez daha farklı mekaniklere sahip olan SMNC için geliştirilecek.
 
     Yeni haritamızın yanındaki ikinci sürpriz olan "Products!"  adı verilen sistem sayesinde tıpkı Team Fortress 2'de olduğu gibi karakterlerimize kendi özel eşyalarıyla donatarak kişileştirebileceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monday Night Combat Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Uber Entertainment Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 17 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler