Super Smash Bros Orta Düzey Oyunculara Göre

24.06.2013 09:33 Alkan Adakaner


    Nintendo'nun ünlü dövüş oyunu Super Smash Bros'un oynaması çok kolay bir oyun olmadığını biliyoruz. Buna karşın Tekken gibi çok teknik bir oyun ile de karşı karşıya değiliz. Zaten geliştiriciler de oyunu orta düzey oyunculara göre geliştiriyorlar.
 
     Masahiro Sakurai'nin açıklamalarına göre üst düzey oyuncular genel oyuncu kitlesinin sadece küçük bir kısmını oluşturuyorlar; o nedenle Super Smash Bros'un Wii U ve 3DS için hazırlanan oyunu ortadüzey'deki oyuncular hedef alınarak geliştiriliyormuş.
 
    Bunun yanı sıra Sakurai ilginç bir konuya da değindi. Kendisinin sıkı bir Street Fighter hayranı olduğunu belirten yetkili, bu oyunda Japonya'daki arcade salonlarında 100 kişiyi (bizdeki tabirle tek jetonla) yendiğini belirtiyor. Yani karşımızda sıkı bir oyuncu da var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Smash Bros. Platformlar: 3DS Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 3 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler