Super Street Fighter 4 Duyuruldu!

Tahmin edildiği gibi açıklanan karakterler arasında T-Hawk'ta var.
29.09.2009 11:33 Ersin Kılıç

Capcom dün yeni bir teaser site açmış ve Street Fighter 4 ile ilgili yeni bir duyurunun bugün yapılacağını belirtmişti. Yeni karakterler duyurusu beklenirken Capcom'dan Street Fighter 4 için yepyeni bir oyun duyurusu yapıldı.
 
Daha önceki söyleşilerde de bahsedildiği gibi yeni oyun yeni karakterler ile birlikte gelecek.
 
Capcom yeni duyurusu ile birlikte oyuna sekiz yeni karakterin dahil olacağını belirtirken bu karakterlerden üç tanesini açıkladı. Bu açıklamaya göre T. Hawk, Dee Jay, ve seriye yeni katılacak olan Juri'nin oyunda bulunacağı doğrulandı. Diğer karakterler hakkında ise şimdilik bir bilgi bulunmuyor.
 
Super Street Fighter 4 için kesin bir çıkış tarihi vermeyen Capcom, oyunun PS3 ve Xbox 360 için 2010 yılı içerisinde piyasaya çıkacağını belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Street Fighter IV Platformlar: PS3 XBOX 360 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 3 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 5 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 7 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler