Supermassive'den Yeni Nesil Playstation'a Oyun

30.01.2013 00:32 Samet Konuksal


    Sony Türkiye'nin başlattığı Türkçe dublajlı oyun akımının ilk üyesi Start the Party(Parti Başlasın)'nin yapımcısı Supermassive Games'in yeni oyunu ortaya çıktı. Görünene göre stüdyo, Sony için yeni bir oyun geliştiriyor.
 
    Stüdyo mühendislerinden Sunny Mody'nin LinkedIn profilinde gözüken bilgiye göre Supermassive Games, Sony'nin yeni nesil Playstation konsoluna AAA kalitede bir oyun geliştiriyor. Bu oyunla ilgili daha fazla bilgi yer almıyor.
 
    Move oyunları üzerine odaklanan firmayı son Gamescom fuarında duyurulan Until Dawn isimli korku oyunundan da tanıyoruz. Bakalım firmanın yeni oyunu ne olacak?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 26 Dk önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler