Sürekli ertelenen Skull and Bones'un yeni ekran görüntüleri sızdırıldı!

22.05.2023 13:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak korsam temalı MMO (devasa çok oyunculu) tarzı açık dünya korsan oyunu Skull and Bones için yeni ekran görüntüleri sızdırıldı. Geldiğimiz noktada sürekli olarak ertelenen ve talihsiz projeler listesine adını yazdıran oyunun sızdırılan görüntüleri gemi tasarımlarından karakterlere kadar birçok içeriği bünyesinde barındırıyor.
 
Oyunun hala bir çıkış tarihi yok
 
 
 
Uzun süredir geliştirilen ve sayısız ertelemeye maruz kalan Skull and Bones için artık pek bir beklenti kalmamış gibi görünüyor. Geçtiğimiz süreçte oyun tarihi belirtilmeyen bir süreye ertelendi ve şu anda da hala bir çıkış tarihi yok.
 
Sürekli olarak güncelleme alan oyun için şu anda sızdırılan birkaç görüntü bulunuyor. Ortaya çıkan bu görüntüler Ocak 2023'te yayınlanan en son oyun güncellemesine dayanıyor. Arka planda geliştirilmeye devam edilen yapımın yeni ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz:
 
- Birinci görüntü
- İkinci görüntü
- Üçüncü görüntü
 
Öte yandan geliştirici ekip Ubisoft, odağını Assassin's Creed serisine çevirmiş durumda. Bu kapsamda seri üzerinde çalışan sayısı artıyor ve daha kapsamlı oyunların çıkması planlanıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skull & Bones Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler