Swarm'ın PSN Çıkışı ve Fiyatı Belli Oldu

Gözünüz Swarm'da olsun.
17.03.2011 09:16 Levent Polater

 
    Hothead games'in Djital download oyunu Swarm'ın PSN çıkış tarihi belli oldu. Alınan bilgilere göre koloni kontrolünü esas alan platform oyunu 30 Mart'ta Playstation Store'da olacak.
 
     Bundan 1 hafta önce ise Swarm Xbox Live'e çıkışını yapacak. Yani 23 Mart'ta Xbox Live'de olacak olan Swarm 1200 MS puanına satılacak.

    Nintendo'nun Pikmin oyununa benzer bir yapıda ilerleyen Swarm'da bir grup ufak yaratıkları kontrol ediyor ve onlara komutlar vererek bölümleri geçmeye çalışıyoruz. Eğlenceli bir yapıya sahip olduğu söylenen oyunu denemenizde fayda var. Ha, bu arada unutmadan oyunun PSN fiyatı 9.99 Sterlin olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Swarm Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Hothead Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 22 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 14 Dk önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler