Swarm'ın XBL ve PSN Çıkış Tarihleri Belli Oldu

Oldukça keyifli bir oyun daha network'lerdeki yerini alıyor.
14.03.2011 02:30 Levent Polater

 
    Hothead yapımı Swarm'ın PSN ve Xbox Live Arcade çıkış tarihi belli oldu. Lemmings'e benzer yapısıyla dikkat çeken oyun PSN'e bu Salı günü yani 22 Mart'ta, Xbox Live Arcade'e ise bundan bir gün sonra Çarşamba günü çıkışını yapacağı bildirildi.
 
    Mavi kabarcık tarzındaki yaratık grubunu kontrol etmeye çalışacağımız bir platform oyunu olan Swarm'da ölümcül tuzakları birlikten doğacak gücünüzle geçmeye uğraş veriyorsunuz.
 
    Özgün yapısı ve farklı oynanış tarzıyla dikkat çeken Swarm'ın çıkışını yaptığında geniş bir oyuncu kitlesine ulaşacağı tahmin ediliyor. Biz de takipte olacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Swarm Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Hothead Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 22 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler