Switch Dünya Genelinde 10 Milyon Adet Sattı

12.12.2017 17:41 Gazali Çetinkaya

 
 
   Nintendo'nun paylaşmış olduğu yeni satış verilerine göre, Switch 3 Mart tarihinden bu yana dünya genelinde 10 milyon adet sattı.
 
   Konsol Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe ve Arms gibi birinci parti oyunlar ve Mario + Rabbids Kingdom Battle, FIFA 18, Rocket League, L.A. Noire, The Elder Scrolls V: Skyrim, Golf Story ve Stardew Valley gibi üçüncü parti oyunlar ile birlikte güçlü bir birinci yıl geçirdi.
 
   2018 yılı içinde de konsola Kirby: Star Allies, Bayonetta, Bayonetta 2, yeni Yoshi oyunu, Wolfenstein II: The New Colossus, Mega Man 11, Project Octopath Traveler, Shovel Knight: King of Cards, Runner3 ve daha birçok birinci ve üçüncü parti oyun çıkacak.
 
   Ayrıca Metroid Prime 4, core Pokémon RPG, Bayonetta 3 ve Shin Megami Tensei V Switch'e özel olarak geliştiriliyor.
 
   Switch'in resmi fiyatı $299. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler