Switch Oyunu Detective Pikachu Returns için Yeni Fragman Yayınlandı

09.08.2023 11:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı The Pokemon Company ve geliştirici Game Freak, Detective Pikachu Returns için yeni bir fragman yayınladı. Yeni fragmanda kahve seven ve büyük bir dedektif olan Pikachu ve onun sadık ortağı Tim Goodman yer alıyor. Dğer Pokémon'ların yardımıyla Tim ve Pikachu, insanların ve Pokémonların yan yana yaşadığı Ryme City'de meydana gelen gizemli olayları çözmek için birlikte çalışıyor.
 
Yeni oyun yakında geliyor
 
 
 
Türlü türlü olayları çözebileceğiniz ve Ryme City'de yer alacağınız Detective Pikachu Returns, 6 Ekim tarihinde Switch için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Bu oyunda ikili yeni maceralara atılmayı beklerken oyuncular da açığa çıkarılması gereken sırları ortaya dökebiliyor. Oyunda farklı farklı soruşturmalar ve sırlarla dolu içerik yer alıyor.
 
İnsanların ve Pokémon'ların yan yana yaşadığı bir yerde bulunduğumuz burası hareketli bir kasaba olarak karşımıza çıkıyor. Kahve içmeyi seven ve hayranların gözünde harika bir dedektif olan Pikachu oyunda başrol oynuyor.
 
İşte yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 30 Dk önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 1 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 1 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler