Sword of the Necromancer 28 Ocak 2021'e Ertelendi

27.11.2020 07:32 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı JanduSoft ve geliştirici Grimorio of Games, Aralık ayında çıkış yapması planlanan Sword of the Necromancer'ı 28 Ocak 2021'e erteledi.

Roguelike dungeon crawler aksiyon RPG oyunu 28 Ocak 2021'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkacak. PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları daha sonra gelecek.
 
JanduSoft ve Grimorio of Games ertelemeyle ilgili olarak "Sword of the Necromancer'ı mümkün olduğunca çabuk bir şekilde sizlere sunmak istesek de oyunun vizyonumuzu karşılaması daha önemli. Ocak 2021'de çıkarmak oyun deneyimini daha da rafine bir hale getirmemize olanak sağlayacak ve ayrıca yeni nesil konsolların çıkış aralığındaki çılgınlıktan kaçınmış olacağız. Emin olun ki oyunun son hali beklemeye değecek." dedi.

Yeni geliştirici günlüğü oyunun sanat ve müzik kısımlarına odaklanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sword of the Necromancer Platformlar: PC Geliştirici: Grimorio of Games Dağıtıcısı: Grimorio of Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler