Sword of the Necromancer Açılış Sinematiği Yayınlandı, PC Demosu Çıktı

04.11.2020 09:18 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı JanduSoft ve geliştirici Grimorio of Games, roguelike dungeon crawler aksiyon RPG oyunu Sword of the Necromancer'ın açılış sinematiğini yayınladı. Sunshine Animation Studio tarafından hazırlanmış.

Bununla birlikte oyunun PC versiyonu demosu Sword of the Necromancer Prologue adı altında yayınlandı. Steam'den indirip oynayabilirsiniz.
 
Grimorio of Games'in belirttiğine göre Sword of the Necromancer; Enter the Gungeon ve A Link to the Past gibi iki boyutlu Zelda oyunlarından esinlenen ve Azure Dreams'dekine benzer canavar yakalama oynanış mekaniklerini içeren bir roguelike dungeon crawler oyunu.
 
Mağlup ettiğiniz düşmanları ve canavarları özel saldırılar ve aksiyonlar için savaş alanına çağırabileceksiniz. Tama olarak oynayacağınız bu macerada zindanın derinliklerine inip yeterli gücü kazanarak Koko'yu ölümden geri döndürmeye çalışacaksınız.

Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak. Ardından PlayStation 5 ile Xbox Series'e de gelecek.

Açılış sinematiğini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sword of the Necromancer Platformlar: PC Geliştirici: Grimorio of Games Dağıtıcısı: Grimorio of Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 23 Dk önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 1 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 1 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler