Swords & Soldiers'a Move Desteği Eklendi

05.12.2010 11:01 Alkan Adakaner

 
 
    Wiiware, PC ve PSN için piyasaya çıkan Swords & Soldiers, 2D görselleri ile ilginç bir gerçek zamanlı strateji oyunu olmuştu. Otoritelerin beğenisini kazanan oyun, şirin grafikleri ile de dikkat çekiyor.
 
    Swords & Soldiers'ın geliştiriisi Romino Games, oyuna Playstation Move desteğinin eklendiğini açıkladı. Oyun zaten Wii için de piyasaya çıktığından Move'a da uyarlanması kaçınılmaz hale gelmişti.
 
     Bunun yanı sıra 1 Aralık'ta PC için piyasaya çıkan oyuna Steam'de %20 indirim yapılarak 7.99 dolardan satışa sunuldu. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Swords & Soldiers Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ronimo Games Dağıtıcısı: Ronimo Games Tür: RTS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 9 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler