Swords of Legends Online, 9 Temmuz'da Batıda Piyasaya Çıkıyor

23.06.2021 15:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Gameforge ve geliştirici Wangyuan Shengtang ve Aurogon, devasa çok oyunculu çevrimiçi RPG oyunu Swords of Legends Online'ın 9 Temmuz'da Batıda piyasaya sürüleceğini duyurudu. Gameforge istemcisi ile beraber gelecek oyun Steam ve Epic Games Store aracılığıyla PC platformuna çıkış yapacak.
 
Oyun üç farklı sürümde sunulacak. Oyunu önceden satın alan oyuncular, özel kozmetik ve oyun içi öğeleri içeren bir ön sipariş bonusu alacak. Ek olarak ön satın alım yaparsanız, resmi çıkıştan önce istediğiniz karakter adını alabileceksiniz. Ayrıca karakter oluşturmaya da erişim sağlayacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı
 
Swords of Legends Online, etkileyici bir görünüme sahip fantastik dünyasıyla, özenle detaylandırılmış dövüş mekaniğiyle ve Çin mitolojisine dayanan eşsiz hikayesiyle bir Aksiyon MMORPG oyunudur. 6 farklı sınıf, destansı PvP savaşları, zorlu zindanlar ve sürükleyici bir final oyunu seni bekliyor. 
 
Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Swords of Legends Online Platformlar: PC Geliştirici: Wangyuan Shengtang, Aurogon Dağıtıcısı: Gameforge Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler