Swords of Legends Online 9 Temmuz'da Çıkıyor

26.06.2021 13:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Gameforge, Wangyuan Shengtang ve Aurogon, çok oyunculu çevrimiçi rol yapma aksiyon oyunu Swords of Legends Online'ın 9 Temmuz'da çıkış yapacağını duyurdu. Bunu kutlamak için yayıncı, aşağıda bulabileceğiniz yeni bir fragman yayınladı.
 
Swords of Legends Online, etkileyici bir görünüme sahip fantastik dünyasıyla, özenle detaylandırılmış dövüş mekaniğiyle ve Çin mitolojisine dayanan eşsiz hikayesiyle bir Aksiyon MMORPG oyunudur. 6 farklı sınıf, destansı PvP savaşları, zorlu zindanlar ve sürükleyici bir final oyunu seni bekliyor. 
 
Swords of Legends Online, sıradışı hikayesini büyüleyici ve eş zamanlı sahne kesitleriyle sana anlatır. Ön planda birbirine düşman kesilmiş Tanrılar, halklar arasında ezelden beri süregelen bir savaş ve bir zamanlar ünlü kahramanların kuşandığı, şimdi ise barış arzusunu uyandıran efsanevi kılıçlar var. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Swords of Legends Online Platformlar: PC Geliştirici: Wangyuan Shengtang, Aurogon Dağıtıcısı: Gameforge Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler