Syndicate'in Oynanış Videosu Ortaya Çıktı

Syndicate'te silah çeşitliliğimiz bir hayli fazla olacak gibi görünüyor
30.09.2011 13:59 Alkan Adakaner

 
      Electronic Arts ve Starbreeze'in FPS oyunu Syndicate'in ilk oyun içi videosu GT TV'de yayınlandı. Bu video bizi ne tür bir oyunun beklediğine dair daha ayrıntılı bilgi veriyor. Geoff Keighly ve Syndicate'in yapımcısı Ben O'Donnell oyunu anlattığı videoya buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Ben O'Donnel Syndicate'i FPS yapmalarının nedenini eski oyunu sadece yüksek çözünürlüklü grafiklerle yeniden sunmak istememelerine ve yeni bir bakış açısı vermek istemelerine bağlıyor.
 
      Ayrıca bu videoda gördüğümüz kadarıyla ana karakterimiz Milos Kilo düşmanlarının beyin çiplerine girerek onları intihar ettirebiliyor, bazılarını kendi tarafına çekebiliyor. Tabi bu sadece insanlar için değil, robotlar için de geçerli. Yetkililere göre 3 değişik özellikte çip bulunuyormuş.
 
    Bu arada Syndicate'te şiddet dozunun ne kadar yüksek olduğu gözünüze çarpmıştır. Düşmanlar yerdeyken kafalarına kanlı bir tekme atmak gibi sahneler eminim bazı oyuncuların çok hoşuna gidecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Syndicate Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Starbreeze Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Baldur’s Gate 3 Geliştiricisi Larian Studios Yeni Stüdyo Kurdu 12 Dk önce Kingdom Hearts Serisi Steam'e Geliyor 1 Saat önce The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler