Syndicate'in Yeni Co-op Videosu Yayınlandı

İşbirliği yaparak ilerlemek oldukça eğlenceli olacaktır
04.01.2012 08:34 Alkan Adakaner


      Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay ve Darkness gibi harika oyunlardan tanıdığımız Starbreeze tarafından geliştirilen Syndicate'in yeni bir co-op videosu yayınlandı. Bu videoda oyundaki karakterlerimizi de tanıma fırsatı yakalıyoruz.
 
      Bu videoda Atlantic hızlandırıcısına çıkarma yapan karakterlerimiz Tihomir Darius, Emma Thalos, Akuma ve Aidan Fall'u görüyoruz. 4 kişilik co-op desteği sunacak oyunda her karakterimizin kendine has güçleri olacak.
 
      Syndicate'in senaryo modunda Miles Kilo adlı üstün yeteneklere sahip bir karakteri yönettiğimizi de hatırlatalım. Co-op modundaki senaryo ile Miles Kilo'nun öyküsü birbirinden tamamen farklı olacak.
 
     Aşağıda yeni videoyu izleyebilirsiniz. Sanırım co-op modu en az (belki de daha fazla) senaryo modu kadar ilgi görecektir.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Syndicate Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Starbreeze Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler