Syndicate'ten Pay Day Adlı Video

İnsan beyninin çipler sayesinde neler yapabileceğine tanık olacağız
15.12.2011 21:19 Alkan Adakaner


      Eurocorp adlı şirket için çalışan Miles Kilo'nun öyküsünün anlatığı Syndicate'in yeni videosu yayınlandı. Bu videoda ana karakterimiz ve co-op modtaki karakterlerin insan beynine yerleştirilen çiplerle neler yapabileceklerini görüyoruz.
 
     Miles Kilo'nun kullandığı DART 6 adlı çip normalde günlük yaşamda kullanılan çipin geliştirilmiş haliymiş. Bir bakıma ajanımızın çipi bir silah haline getiriliyor. Ayrıca bu çip diğer şirketlerden çaldığımız bilgiler ve parçalar sayesinde yeni özellikler kazanmamızı da sağlıyor.
 
     Aşağıdaki videoda ajanımızın düşmanları kendi tarafına çektiğini, intihar etmelerini sağladığını, yerlerini x-ray görüşü ile belirlediğine şahit oluyoruz. Ayrıca bu çip geçici bir süre için fazladan enerji de sağlıyor. 
 
      Syndicate'in kendine özel senaryoya sahip olacak bir co-op modunun da bulunduğunu belirtelim. Burada 4 farklı karakter ile görevleri tamamlamaya çalışacağız. Oyunun 24 Şubatta PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Syndicate Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Starbreeze Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler