Syndicate'ten Yeni Ekran Görüntüleri

Syndicate'te ana karakterimiz sıradan bir insandan çok daha üstün özelliklere sahip
30.09.2011 10:34 Alkan Adakaner


     Chronicles of Riddick: Escape from Buthcer Bay ve Darkness'ın geliştiricisi  Starbreeze'in Syndicate'in devamını yaptığı söylentisi bile bizi heyecanlandırmıştı. Bu kaliteli stüdyonun başarılı bir oyunla karşımıza çıkacağına inanıyoruz, zaten yayınladıkları ilk video umutlarımızı arttırdı.
 
     Starbreeze şimdi de oyunun yeni ekran görüntülerini yayınladı. Bu görüntülerde karakterimizi aksiyon sahnelerinin içinde de görme şansı yakalıyoruz. Oyunun grafiksel olarak da beklentilerimizi karşılayacağı konusunda pek şüphemiz yok.
 
     24 Şubat'ta PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için raflardaki yerini alacak Syndicate'in yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Syndicate Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Starbreeze Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 2 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 2 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler