System Shock 3'ün Yapımına Devam Ediliyor

20.04.2020 00:39 Gazali Çetinkaya

 
Yaklaşık iki ay önce System Shock 3'ü geliştiren ekibin şirketten ayrıldığı haberlerinin ortaya çıkmasından sonra OtherSide Entertainment en sonunda sessizliğini bozdu.

Pazarlama ve iş geliştirme yöneticisi Walter Somol tarafından belirtilene göre, System Shock 3'ün yapımına hala devam ediliyor.
 
"Biz hala buradayız. Muhtemelen birçoğunuz gibi biz de evden çalışmaya devam ediyoruz. Yeni konseptimiz güzelce ilerliyor ve oldukça heyecanlıyız. Güzel ve kendine özgü bir sanat tarzına sahip olacak." 
 
Walter Somol, OtherSide Entertainment'ın Boston stüdyosunda görev alıyor. Video Games Chronicle sitesi System Shock 3 üzerinde çalışan Austin stüdyosundan yönetmen, tasarım yönetmeni ve baş programcı dahil olmak üzere önemli kişilerin ayrıldığını rapor etmişti.

Şu aşamada System Shock 3'ün ne zaman geleceği hala belirsiz görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
System Shock 3 Platformlar: PC Geliştirici: OtherSide Entertainment Dağıtıcısı: Starbreeze Publishing Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler