THQ: Homefront'tan Önemli Dersler Çıkardık

Homefront, büyük beklentilerle çıkıp hüsrana uğratan oyunlar kervanına katılmıştı
14.06.2011 13:56 Levent Polater


 
    Homefront yapımcısı Kaos Stüdyosunun kapanması, uzun yıllar boyunca göreceğimizi tahmin ettiğimiz bu serinin başlamadan sonunun geldiğini düşündürmüştü.
 
     THQ patronu Danny Bilson'ın ise Homefront isminden vazgeçme gibi bir niyeti yok. Seriyi devam ettirme konusunda çok ilginç planları olduğunu söyleyen Bilson, ilk oyundan büyük bir ders çıkarıldığını söyledi. Bu deneyim sonucunda ilerde çıkacak Homefront yapımları, oyuncular için daha iyi olacakmış.
 
    "Büyüyoruz, öğreniyoruz ve bu dersleri uyguluyoruz. Homefront bize bir çok yönden ders verdi. Bize bazı önemli şeyleri öğretti."
 
     Homefront'un bundan sonraki oyunlarının kötü olmayacağı sözünü veren THQ, şimdi seriyi Montreal stüdyolarına emanet etti. Homefront faciasından sonra devam yapımını bekler misiniz bilmiyorum ama THQ, aynı hatayı tekrarlamayacağının sinyallerini veriyor. Bir şans daha vermek isteyen?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Kaos Studios Dağıtıcısı: THQ Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler