THQ, Kinect ve Move'a Oyun Geliştirmekten Memnun

23.09.2010 12:31 Alkan Adakaner


 
     Kinect ve Move'un önündeki en büyük tehlike tıpkı Wii'de olduğu gibi çok basit oyunlar yapıp oyuncuların parasına göz diken geliştiriciler. THQ da bu firmalardan birisi olma konusunda hiç çekingen durmuyor.
 
      THQ CEO'su Brain Farrell; New York'taki Goldman Sachs Communacopia Conference'ta yaptığı açıklamada "Onlar (Move-Kinect oyunları) daha çok harekete dayalı, oyunların basit bir formu ve veri cihazında inanılmaz bir sanat veya çok karmaşık animasyonlar yok. Bu cihazları sevmemizin başka bir nedeni ise geliştirme maliyeti diğer "core" yapımlardan çok daha az" sözlerine yer verdi.
 
     Xbox 360'ta Kinect için Fable 3 ve Steel Battalion gibi, PS3'te ise Move için Killzone 3 ve Heavy Rain gibi oyunların olduğunu birisinin THQ Ceo'suna anlatması gerek.
 
      Eğer olaya sadece düşük maliyetli, basit, harekete dayalı oyunlar yönünden bakacak olursak sanırım  Move ve Kinect'in bir anlamı kalmayacaktır. Neyse ki her geliştirici THQ'nun Ceo'su gibi düşünmüyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Faction: Armageddon Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler