Tactics Ogre'nin Amerika Çıkış Tarihi Açıklandı

20.11.2010 08:57 Alkan Adakaner


 
      SNES klasiklerinden Tactics Ogre PSP için yeniden hazırlanıyor. Bir yeniden yapım olacak oyunda orijinal oyunda çalışan  Hiroshi Minagawa (Yönetmen), Akihiko Yoshida (Karakter Tasarımı), Yasumi Matsuno (Oyun Tasarımı), Hitoshi Sakimoto ve Masaharu Iwata (Besteciler) gibi isimler yer alıyor.
 
     Tactics Ogre: Let Us Cling Together'da gelişmiş grafikler ve efektler, elden geçirilmiş soundtrack, yeni karakter gelişim mekanikleri ve yeni Wheel of Fortune adlı sistem yer alacak.
 
      Amerika'da 15 Şubat'ta piyasada olacağı açıklanan oyunun Avrupa çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı. SNES için piyasaya çıkan orijinal oyundan sonra Tactics Ogre oyunlarını Avrupa'da görme fırsatı bulamamıştık.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tactics Ogre: Let Us Cling Together Platformlar: PSP Geliştirici: ArtDink Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler