Take2 CEO'su Mafia 3 - GTA V Karşılaştırmalarından Rahatsız

Mafia 3 önümüzdeki yıl çıkışını yapacak.
11.08.2015 12:44 Ersin Kılıç


     Mafia 3'ün duyurulmasından sonra övgülerin olduğu kadar eleştirilerin de ardı arkası kesilmedi. Tabi her açık dünya oyununda olduğu gibi aynı çatı altından çıkan Mafia 3 için de GTA V karşılaştırma yorumları gelmeye başladı. İşte bu karşılaştırmalardan Take2 tarafı biraz rahatsız olmuşa benziyor.
 
     GTA V ile ilgili 54 milyon adet satıldığı ile birlikte finansal raporların açıklandığı sırada konuşan Take2 CEO'su Strauss Zelnick "Mafia 3 tamamen farklı bir deneyim. Başka bir yapımla kıyaslamak manasız. Gamescom çıkışımız harikaydı ve klasmanında tekti." açıklaması ile oyuna olan güvenlerini dile getirmiş.
 
     Aynı zamanda GTA kıyaslamasıyla ilgili birkaç cümle sarfeden Zelnick "Grand Theft Auto serisi ile diğer oyunları aynı cümle içerisinde kullanmayız. GTA serisi sektörün bayrağını en önde taşıyan bir yapım olarak kalmalı, kıyaslama için değil" sözleriyle de GTA serisinin çok farklı bir kulvarda olduğunu yinelemiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia III Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hangar 13 Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler