Take-Two Her Oyununa Mikro Ödeme Eklemeyi Planlıyor

14.11.2017 00:20 Gazali Çetinkaya

 
   Rockstar Games ve 2K Games'in ana şirketi Take-Two Interactive ileride çıkacak tüm oyunlarına mikro ödeme seçenekleri eklemeyi planlıyor.
 
   Yatırımcılar konferansında konuşan Take-Two Interactive CEO'su Strauss Zelnick "Bu şirkette ortaya koyduğumuz her yapım için tekrarlayan tüketici harcama olanaklarına sahip olmayı hedefliyoruz." dedi ve her zaman online bir model ya da sanal para birimi modeli olmasa da bir şekilde kullanıcının para ödemeye yönlendirileceği belirtildi.
 
   Bu da Take-Two Interactive'in tek kişilik oyunlarında da mikro ödeme seçenekleri göreceğiz anlamına geliyor.
 
   Strauss Zelnick tarafından belirtilene göre, oyun endüstrisi artık oyun satışlarından çok tekrarlayan tüketici harcamaları ile ilgilidir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler