Take-Two'dan Red Dead Redemption 2'ye Yeşil Işık

31.07.2013 15:53 Talha Aynacı

 
   Birinci çeyrek finansal sonuçlarının açıklanması esnasında söz sahibi olan Take-Two'nun CEO'su Strauss Zelnick, Red Dead Redemption'ın devam oyunu için yol verdi.

   Zelnick yaptığı konuşmada amaçlarının ölümsüz kalitede oyun serileri yapmak olduğunu, bunun tüm endüstrideki en eşsiz amaç olduğunu belirtirken rakip firmaların bir oyun için belli bir ömür biçtiği ve sonunda  sıradaki yeni oyuna geçtiklerini belirtti:

"Bize göre en iyi seri, ölümsüz olan seridir. Sadece Grand Theft Auto serisini hedef alıp sadece bu seriyi genişletmiyoruz. Ayrıca Red Dead, Borderlands, BioShock veya Civilization gibi oyunlar da ölümsüz seriler haline gelebilir."

   2010 yılında çıkış yapan Vahşi Batı temalı Red Dead Redemption büyük ses getirmiş ilk 2 yılında 13 milyon satarak bu başarısını perçinlemişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler