Take Two: Bioshock'ı Desteklemeye Devam Edeceğiz

09.06.2010 14:07 Alkan Adakaner


 
     Bioshock yeni nesilin en iyi oyunlarından biri olduğunu ilk oyunuyla kanıtladı. Geliştirici Irrational Games neredeyse kusursuz bir iş çıkarmıştı. 2K Marin tarafından geliştirilen ve oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşan Bioshock 2 de ilk oyun kadar olmasa da genel olarak çok beğenildi.
 
      Take Two başkanı Strauss Zelnick'in açıklamaları serinin devam edeceğini gösteriyor. Zelnick açıklamasında "Bioshock'ın hala oyun endüstrisinin en önemli oyunlarından birisi olduğunu düşünüyoruz. Oyunu destekleme niyetindeyiz, 2K Marin'in olup olmaması önemli değil, seriyi desteklemek istiyoruz" sözlerine yer verdi.
 
     Bioshock'ın yaratıcısı Irrational Games şu sıralar yepyeni bir oyun üzerinde çalışıyor, ama bu oyunun ne olduğu ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Belki E3 fuarında birşeyler gösterebilirler.
 
     2K Marin'den ise serinin yeni bir oyunu gelir mi bunu şu an tahmin etmek bile çok zor, ama şunu biliyoruz ki bu kadar çok satan bir seriyi ihmal etmeyeceklerdir.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bioshock 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Marin Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler