Take Two Duyurulmamış Yeni Oyunu İçin Aktör İlanı Verdi, Mafia III Olabilir

11.03.2014 23:30 Alper Çiftçi


     2K Games'e bağlı olan Mafia II'yi geliştirien Çek Cumhuriyeti'ndeki 2K Czech'in kapandığı duyurulmuştu. Mafia III'ü de geliştirdiği söylenen stüdyonun kapanmasıyla birlikte Mafia serisinin durumu belirsiz hale gelmişti. Bugün ise bir aktör arama sitesinde Take Two'nun verdiği ilan ortaya çıktı.

     İlana göre yapımcı firma oyunda kullanılacak üç aktör arıyor. Seslendirme, motion capture, ve karakterlerin yüzü kullanılacak. Franklin, Tony ve Micker ismindeki karakterler için belli başlı özellikler aranıyor. Üç karakterin de doğum yeri Louisiana ancak yapımcılar Franklin için Louisiana aksanı isterken, Tony ve Mickey için İtalyan aksanı istiyor. Tabii ki karakterler İtalyan olunca bizim aklımıza ilk olarak Mafia serisi geliyor.
 
     Karakterlerin hikayelerine bakacak olursak, Franklin 20'li yaşlarının başında savaştan yeni dönmüş bir asker, aile diye tabir ettiği kişilere karşı sadık ve aynı zamanda fizik olarak güçlü bir karakter. Tony 30'lu yaşlarının başında, sessiz ancak zeki bir karakter. Mickey ise 20'li yaşlarının başında sokakta çok büyük konuşan ancak iş yapmaya gelince pek de öyle olmayan bir karakter.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mafia II Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Czech Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler