Take Two: "GTA V Aklınızı Başınızdan Alacak"

Uçmaya! hazır olun
06.02.2013 20:44 Alkan Adakaner


      Hiç kuşkusuz 2013 yılının en çok beklenen oyunlarından biri de Grand Theft Auto V'tir. Playstation 3 ve Xbox 360 için hazırlanan bu oyunun kapış kapış gideceği düşünülüyor; çünkü serinin hayran sayısı bir hayli fazla. Tabi Rockstar Games'in kalitesi de ortada.
 
     Rockstar Games'in sahibi olan Take Two'dan yapılan açıklama da Grand Theft Auto V'in ne kadar iddialı olduğunu kanıtı. Firmanın patronu Strauss Zelnick bu konuda şu açıklamayı yaptı:
 
    "Hiç bir oyuncu Grand Theft Auto 5'in heyecanına katılmayıp daha iyi-başka bir oyunun gelmesini beklemeyecektir.  GTA V herkesin aklını başından alacak ve Eylül ayında piyasaya çıkacak."
 
     Bu açıklamayı yapan başka bir firma olsaydı, belki tebessüm edebilirdik, ama Rockstar Games ve Take Two'ya herkesin güveni tam. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hades 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 15 Dk önce GTA 5 Satışlarının 200 Milyona Ulaştığı Açıklandı 1 Saat önce Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 5 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 6 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler