Take Two: "Kibir, Başarının En Büyük Düşmanıdır"

04.08.2013 22:10 Samet Konuksal


    Rockstar Games, 2K Games ve 2K Sports... Oyun dünyasının en önemli üç ismi arasında gelen firmaların sahibi ve yayıncısı Take Two'nun başarısı malumunuz. Take Two'nun CEO'su Strauss Zelnick, firmanın elde ettiği başarı adına konuştu.
 
    Yaptığı açıklamalarda Zelnick, "Diğer firmalarla aramızda olan mücadeleye karşı saygılıyız. Hiçbir zaman kendimizi bu mücadelede üst seviyelerde görmedik. Hayatın her alanında kibir, başarının en büyük düşmanıdır. Her zaman elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu, birisinin çıkıp bizim ekmeğimizi yiyecek olmasından değil, karşımızdaki kişilere en iyiyi sunma isteğinden kaynaklanıyor." sözlerini söyledi.
 
   Grand Theft Auto, Max Payne, Borderlands, BioShock, NBA 2K, Civilization ve dahası... Gerçekten de Take Two, oyun dünyasının en başarılı şirketlerinin başında geliyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Like a Dragon: Yakuza Pirate in Hawaii'den 5 Dakikalık Oynanış Videosu 36 Dk önce ArcheAge Chronicles'tan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 1 Saat önce Metal Gear Solid Delta: Snake Eater İçin Yepyeni Fragman Yayınlandı 26 Eylül Shroud'un Yeni Oyunu Spectre Divide İçin İşler Yolunda Değil 26 Eylül Dynasty Warriors: Origins'ten 23 Dakikalık Oynanış Videosu 26 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler