Tales of Abyss'in Satış Beklentileri

Tales of Abyss 10 Kasım'da Avrupa'da piyasaya çıkacak
04.07.2011 14:02 Alkan Adakaner


    Daha önce Playstation 2 için piyasaya çıkan Tales of Abyss şimdi bazı yeni özelliklerle birlikte Nintendo'nun taşınabilir oyun cihazı 3DS'e geliyor. Nintendo'ya her zaman destek veren Namco Bandai'de daha fazla Tales oyununu bu konsola getirmeye hazır, ama öncelikle bir şartı var.
 
    Namco Bandai'den Makoto Yoshizumi, Tales of Abyss'in 250.000 adet satmasını beklediklerini ve 3DS'te daha fazla Tales oyunu görmek istediklerini açıkladı.  Bu rakam büyük ihtimalle sadece Japonya için geçerli, Avrupa ve Amerika'daki satışlarla oyun 500.000 adeti rahatlıkla geçebilir.

    Bir yeniden yapım olan Tales of Abyss'e JRPG severler tarafından ilgi gösterilecektir; çünkü bu seri gerçekten de genel olarak oldukça başarılı oyunlarla karşımıza çıkıyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of the Abyss Platformlar: 3DS Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 6 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler