Tales of the Abyss 3DS'ten Comic-con Videosu

Tales of the Abyss'in animesi de bulunuyor
22.07.2011 11:31 Alkan Adakaner


     Daha önce Playstation 2 için piyasaya çıkan Tales of the Abyss 10 Kasım'da 3DS ekranlarında boy gösterecek. Tabi oyun Nintendo'nun gözlüksüz 3D teknolojisi sunan cihazına geçerken elden geçiriliyor.
 
     Tales of the Abyss'te öncelikle yükleme süreleri azalıyor. Bunun yanı sıra dokunmatik ekran sayesinde kısa yol tuşlarının sayısında da artış yaşanıyor. Mystic Artes için 3D animasyonlar da geliştiren Namco Bandai ayrıca renk paletini daha canlı hale getirmiş.
 
      Yaklaşık 40 saat sürecek bir deneyim sunacak olan Tales of Abyss'in 3DS sürümünün Batı'da da büyük ilgi görmesini bekliyoruz. Oyunun yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of the Abyss Platformlar: 3DS Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler