Tales of Arise için Animasyonlu Açılış Fragmanı Yayınlandı

05.07.2021 18:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakın tarihli bir resmi yayında, Bandai Namco'nun Tales of Arise geliştirme ekibi, RPG'nin açılış ve resmi temasını hayranlara sundu. Fragman, Alphen, Shionne ve diğer parti üyelerinin yanı sıra şimdiye kadar ortaya çıkan önemli NPC'leri içeriyor. 
 
300 yıl boyunca Rena, gezegenin kaynaklarını sömürerek, insanları özgürlüklerinden ve onurlarından ederek Dahna'ya hükmetti.

Bizim hikâyemiz apayrı dünyalarda doğmuş iki kişinin, kaderlerini değiştirip yeni bir gelecek yaratma arayışları ile başlar.

Çeşitli karakterleri, sezgisel ve ödüllendirici dövüş sistemi ve uğruna savaşmaya değecek güzellikte bir dünyada geçen büyüleyici hikâyesi ile Tales of Arise, birinci sınıf bir JRPG deneyimi sunuyor. 
 
Tales of Arise, 10 Eylül'de Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 ve PC için çıkış yapacak. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Arise Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler