Tales of Arise için Summer Game Fest Fragmanı Yayınlandı

11.06.2021 11:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco, yeni parti üyeleri Dohalim ve Kisara'yı tanıtan Tales of Arise için Summer Game Fest 2021 fragmanını yayınladı.
 
Tales of Arise için yeni video, Dahna'nın lüks bir yeri olan Elde Menancia bölgesini ve başkenti Viscint'i sunuyor. Burada oyuncular, Dahna'yı Renan baskısından kurtarma arayışlarında Alphen, Shionne, Rinwell ve Law'a katılan son iki karakter olan Kisara ve Dohalim ile tanışacaklar. 
 
Tales of Arise, dünya genelinde 10 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC ( Steam üzerinden) için çıkacak. 9 Eylül'de Japonya'da konsollar için piyasaya sürülecek.
 
İşte fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Arise Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler