Tales of Arise için Yeni Bir Fragman Yayınlandı

07.03.2021 11:23 Gazali Çetinkaya

 
Bandai Namco, Tales of Arise için yeni bir fragman yayınlandı ve oyundan daha fazla bilgiyi bu ilkbaharda paylaşacağını duyurdu.

Tales of Arise PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil. Tales serisinin yapımcısı Yusuke Tomizawa, Aralık 2020'de yaptığı açıklamada, oyunun geliştirme sürecinin son aşamalarında olduklarını söylemişti.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
300 yıl boyunca Rena, Dahna gezegenini kaynaklarını sömürerek ve insanların onurlarını ve özgürlüklerini yok ederek yönetti. Hikayemiz farklı dünyalarda doğan, kaderlerini değiştirip yeni bir gelecek yaratmak isteyen iki insanla başlıyor. Yeni karakterler, güncelleştirilmiş dövüş sistemi ve klasik Tales of oynanış mekanikleriyle dünyaca ünlü Tales of serisinin sıradaki bölümü Tales of Arise'ı deneyimleyin.
 
Sonraki bölüm
Tales of serisinin Unreal Engine 4 tarafından güçlendirilmiş nefes kesici HD grafiklerle hayat bulan bir sonrakini bölümünü deneyimleyin.
 
Dinamik aksiyon RPG
Güncelleştirilmiş savaş sistemiyle klasik Tales of oynanışını koruyan dinamik Aksiyon RPG
 
Zengin hikaye
Canlı bir dünyaya ve yeni karakterlere sahip zengin hikaye
 
Nefes kesici animasyon
Ufotable tarafından oluşturulan yüksek kaliteli animasyon 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Arise Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler