Tales of Graces F Yerelleştirmesi Tamamlandı

Tales of Graces'in Wii sürümü de çıkmıştı; ama PS3 sürümü hem görsel, hem de içerik olarak daha gelişmiş
26.11.2011 08:29 Alkan Adakaner

      Avrupa ve Amerikalı oyuncular Namco Bandai'den bir yandan Tales of Xillia duyurusu beklerken Japon firma ise Tales of Graces F'in Batı için yapılan yerelleştirme çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.
 
      Hem altyazı, hem de sesleri İngilizce'ye çevrildiğini açıklayan yetkililer oyunun tahminen gelecek yılın Ocak veya Şubat aylarında piyasaya çıkacağını açıkladılar. Zaten oyunun İngilizce sürümüne ait ilk video da bu ay başında yayınlanmıştı.
 
      Bundan sonra umarız Tales of Xillia'nın yerelleştirme çalışmalarına başlanır, çünkü bu oyun serinin en çok ilgi gören yapımlarından birisi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales Of Graces Platformlar: Wii PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 2. Çeyrek 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler