Tales of Monkey Island Yarın Bedava!

Özellikle türü seven oyuncuların kaçırmaması gereken bir fırsat.
18.09.2009 00:50 Ersin Kılıç

Telltale Games ve Lucas Arts yaptıkları açıklama ile Tales of Monkey Island'ın ilk bölümü olan Launch of the Screaming Narwhal19 Eylülde bedava olarak indirilmeye sunacaklarını belirttiler.
 
Bu faliyetin nedeni ise 19 Eylül Korsan Günleri olarak açıklandı. İsim ve oyun benzerliğine bakıpta aklınıza Karayipteki meşhur korsanlar veya Guybrush gibi korsanlar gelmesin. Korsan günleri her yıl 19 Eylülde firmaların korsan piyasasını eleştirmek için düzenledikleri çeşitli aktivite ve konuşmalar ile geçiyor.
 
Lucas ve Telltale'de 19 Eylülde yeni oyunlarının ilk kısmını 24 saat süre ile bedava olarak dağıtacaklar.
 
Oyunu 19 Eylülde Telltale'nin resmi sitesinden indirebileceksiniz.
 
Oyunun bu ilk kısmının incelemesine buradan, tam çözümüne ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
Ayrıca Monkey Island serisinin ilk oyunu olan ve geçtiğimiz günlerde yeniden yapımı ile karşımıza çıkan Tales of Monkey Island : Special Edition'da Steam ve Direct2Drive'da 19 Eylül tarihinde, yarı fiyatına yani 4.99$'a satışa sunulacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Monkey Island Platformlar: PC Wii Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 21 Temmuz 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler