Neredeyse Tüm Telltale Ürünlerine %75 İndirim

Monkey Island bardağı kargo ücreti ile birlikte 20$'a geliyor.
14.06.2011 17:22 Gökhan Yılmaz

 
     7th Anniversary Sale ismiyle başlayan Telltale Games kampanyası sayesinde firmanın geliştirdiği çoğu oyunu %75 indirim ile satın alabilirsiniz. Hatta kampanya oyunlarla sınırlı kalmıyor. Telltale tarafından satılan kitaplar, tişörtler, bardaklar ve daha pek çok şey 30 Haziran'a kadar indirim ile satılacak.
 
     Tales of Monkey Island ve Sam & Max serileri gibi kült oyunların yanı sıra Hector gibi yeni adventure serileri de %75 daha ucuza satılıyor. Aşağıdaki oynatıcıdan izleyebileceğiniz kampanya reklamında da denildiği gibi buna soygun diyebiliriz (Kargo ücretleri olmasaydı).
 
     Kampanyaya Telltale'in yeni oyunlarından Back to the Future ve Puzzle Agent 2 eklenmemiş fakat onlarda da ufak bir indirim bulunuyor. Tüm satışların ilan sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Satın almak istediğiniz ürünün indirimli fiyatını ekledikten sonra sepet sayfanızda görebilirsiniz. Tabii bu fiyatlara kargo ücretini eklemeyi unutmayın.






İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Monkey Island Platformlar: PC Wii Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 21 Temmuz 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler