Tales'in Geliştiricisinden İyi ve Kötü Haberler

Tales serisi JRPG severlerin favori oyunlarından birisi
04.07.2011 09:32 Alkan Adakaner


      Namco Bandai'den Makoto Yoshizumi'nin açıklamalarına göre Tales of Graces'in Wii sürümünü Batı'da piyasaya çıkarma planı yok. Buna karşın oyunun Playstation 3 sürümü olan "Tales of Graces F" ise Avrupa ve Amerika'da raflardaki yerini alacak.
 
     Yoshizumi, Tales of the Abyss'in Avrupa dil seçeneklerinin de hala kesinleşmediğini ve bu konuyu tartıştıklarını söyledi. Avrupa'daki İngilizce bilmeyen ülkeler için üzücü bir durum. Aslında zaten oyunun Türkçe çıkması neredeyse imkansız olduğundan bizi pek de ilgilendirmiyor.
 
     Bu arada Tales serisinin hayranları için bir de güzel haber var. Namco Bandai; Phantasia, Destiny ve Eternia gibi Tales oyunlarının HD uyarlamaları üzerinde düşünüyor. Üstelik bu uyarlamalar dünya çapında satışa çıkabilirmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales Of Graces Platformlar: Wii PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 2. Çeyrek 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler