Tamamen Legodan Oluşan Eğlenceli Bir P.T. Videosu Paylaşıldı

06.12.2019 00:48 Özgür Eroğlu

 
 
Kojima ve Del Toro ortaklığında yaratılan ana karakteri Norman Reedus'un canlandırdığı, Silent Hills'ın yeni oyunu için geliştirilen oynanabilir demo, çoğu oyuncunun da bileceği gibi farklı ve çok korkunç bir oyundu. 
 
Oyun, Konami ve Kojima ortaklığının bozulması sebebiyle artık YouTube'da bulunmuyor ne yazık ki ancak internette hala videolarını bulabilirsiniz. Bu paylaşılan videoda da oyunun daha renkli bir halini görüyoruz.
 
Crèmekoek adlı YouTube kanalı tamamen legodan oluşan bir P.T. koridoru yaratarak stop-motion tarzıyla bir video çekmiş. Koridorda bulunan fotoğrafların yerine de Death Stranding'ten fotoğraflar koymuş. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Saygı duyulası bir emek var gerçekten.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hills Platformlar: PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler