Team 17'nin Yeni Humble Kampanyasında The Escapists DLC'si Ücretsiz

27.11.2015 02:34 Ömür Gencer


     Yeni kampanyalarıyla oyuncuların en çok takip ettiği sitelerden olan Humble'a bu kez özellikle Worms serisiyle tanıdığımız Team 17 konuk oluyor. Geliştirici ekip oyunlarını uygun fiyatlarla vermekle kalmıyor aynı zamanda Escapists için bir de ücretsiz DLC veriyor.
 
      Bu kampanya dahilinde en az 1 dolar ödeyerek Worms, Worms Crazy Golf + müzik albümü, Alien Breed: Trilogy, Light ve Worms Armageddon + müzik albümüne sahip olabilirsiniz. 6 dolar ödediğiniz takdirde bu oyunların arasına Worms Revolution Gold + müzik albümü, Worms Reloaded + müzik albümü, Flockers ve Schrödinger’s Cat and the Raiders of the Lost Quark da ekleniyor. 12 dolar ve üzeri verdiğiniz taktirde Worms Clan Wars 4 paketi, LA Cops ve Beyond Eyes'a da sahip olabilirsiniz. 

      Kampanyaya herhangi bir ödeme yapmadan Escapists'in Alcatraz DLC'sini ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bahsettiğimiz kampanyanın sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Escapists Platformlar: PC XBOX ONE PS4 Geliştirici: Team 17 Software Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 13 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler