Team Fortress 2 Kahramanları 19. Yüzyılda Olsaydı?

12.08.2010 14:37 Alkan Adakaner


 
     Team Fortress 2 sanırım hayran çalışmaları ile en başarılı oyunlar arasına rahatlıkla girer. Daha önceki haberlerimizde bu oyun için hazırlanan 1.sınıf çalışmaları sizlere aktarmıştık.
 
     Bu defa karşımıza çıkan çalışmalar ise Valve'ın geliştirici ekibi tarafından tasarlanmış. Çizgi romandan fırlamış gibi yapılan bir toplu çalışmanın yanı sıra gerçekçi modellemeler de bu çalışmalarda yer alıyor.
 
     19.yüzyılın giyim tarzından esinlenerek yapılan bu çalışmalar ilerde oyunda kullanmamız için skin olarak karşımıza çıkar mı bilemiyoruz, amaçıksaydı hiç de fena olmazdı. Özellikle Red Dead Redemption'dan sonra Vahşi Batı'ya olan ilgimiz zaten oldukça arttı. Aşağıda bu çalışmaları görebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Team Fortress 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler