Team Ninja Ekibi Ara Vermeden Çalışıyor

29.12.2011 18:53 Levent Polater

 
  Şu anda çoğu oyun yapımcısı "Christmas" adı verilen yılbaşı tatil sezonuna girdi ve yılbaşına kadar ara verdi. Fakat biri dışında Team Ninja'ya mola yok. Team Ninja'nın aktardığı bilgiye göre stüdyodaki elemanlar ara vermeden harıl harıl Ninja Gaiden oyunları üzerinde çalışmaya devam ediyorlar.
 
    Resmi Twitter sayfasından Team Ninja'nın aktardığı bilgiler şu yönde oldu:

    “Dün, her ne kadar ekibimiz yıl sonu partisi yapsa da … NINJA GAIDEN 3, NINJA GAIDEN ? PLUS ekibi yapım çalışmalarına bugün de devam ediyor. "

     Ninja Gaiden Sigma Plus, PS Vita için 22 Şubat'a, Ninja Gaiden 3 ise 20 Mart'ta Playstation 3 ve Xbox 360'a göz kırpıyor. Oyunların belirtilen çıkış tarihlerine birkaç ay kalması stüdyoyu belki de aceleye getirmiş olabilir.
 
    Team Ninja'nın kendilerini oyunlarına adadığını görmek gerçekten çok güzel. Tatil sezonunda bile oyunlarını en yüksek kalitede çıkarmak için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar. Onlara bir alkış bizden.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler