Team Ninja: Wii U için Oyun Geliştirmek Çok Kolay

Ninja Gaiden 3'ün Wii U sürümü fazladan özelliklere sahip olacak
31.01.2012 09:54 Alkan Adakaner

 
      Bu yıl sonunda piyasaya çıkacak olan Nintendo Wii U şimdiden çok sayıda oyuncuyu heyecanlandırdı. Sony ve Microsoft'un yeni konsollarını bu yıl piyasaya sürmeyeceklerini açıklamaları ve Nintendo'nun Wii U hakkındaki iddialı söylemleri konsola olan sempatiyi arttırıyor. Team Ninja da bu konsoldan oldukça umutlu.
 
      Ninja Gaiden 3'ün yönetmeni Fumihiko Yasuda Wii U'ya oyun geliştirmenin çok kolay olduğunu ve PS3 ile Xbox 360'a benzer şekilde oyun geliştirebildiklerini belirtti. Yasuda ayrıca Nintendo'nun kendilerine Wii U'da ne tür donanımsal özellikler istediğimizi sorduğunu, geri bildirimler sonucunda ise Nintendo'nun bu fikirleri göz önüne aldığını gördüklerini söyledi.
 
      Team Ninja'nın başındaki isim Yosuke Hayashi ise Dead or Alive 5'in Wii U'ya çıkma ihtimalinin olduğunu, fakat şu an sadece Ninja Gaiden 3'e odaklandıklarını açıkladı. Wii U'daki Ninja Gaiden 3'te ise DS'teki çift ekran kullanımı benzeri bir sistemin Wii U'nun tablet kontrolcüsü yoluyla uygulamaya geçirileceği de geliştirici ekibin vurguladığı noktalar arasında bulunuyor.
 
     Geliştiricilerin Wii U için oyun geliştirmenin kolay olduğunu söylemeleri bu konsola oyun çıkarmak için onları motive edecektir. Zaten çok sayıda geliştiricinin bu konuda fazlasıyla hevesli olduklarını biliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler