Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

22.04.2022 11:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Dotemu ve geliştirici Tribute Games, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge için 11 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınladı.
 
Streets of Rage 4 ve Mercenary Kings'in arkasındaki ekiplerden gelen bu yeni side-scrolling beat 'em up oyunu piksel sanatı grafikler, yepyeni mekaniklerle birlikte iyileştirilmiş eski tarz oynanış, yeni hikaye modu, dört oyunculu multiplayer ve daha fazlasını sunacak.

Oyundaki her bir karakter, araç, silah, eşya ve arka planda direkt olarak 1987'de yayınlanmaya başlanan çizgi diziden esinlenilmiş. 
 
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, bu yaz PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1361510/Teenage_Mutant_Ninja_Turtles_Shredders_Revenge/
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge Platformlar: PC Geliştirici: Tribute Games Dağıtıcısı: DotEmu Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 44 Dk önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler